Det närmar sig….

Vivi går in i sin 8:e dräktighetsvecka så nu har hon 1 vecka kvar…sen hoppas vi att allt går bra. Hon söker boplatser lite överallt. Hon undersöker alla vrår hon kommer åt och tom där hon egentligen inte kommer åt. Precis som hennes mamma alltid har gjort. 

Lollo har två dagar till. Hon söker inte boplats hon verkar acceptera mitt val 🙂

Båda två verkar må bra, mycket stillsamma nu. Hänger med på promenaderna men det springs och busas inte.

Vi själva pysslar lite hemma, förbereder och jag syr…så otroligt slaskigt ute och då är det bra med overaller. Bara tassarna som blir smutsiga…betydligt skönare än att duscha, föna alla när vi kommer in 🙂

This entry was posted in dagbok. Bookmark the permalink.
Warning: Division by zero in /storage/content/26/160926/timmred.se/public_html/wp-includes/comment-template.php on line 1439

Comments are closed.