dygn 16, 17

Det finns inte mycket att rapportera om. Dom går upp i vikt som dom ska. Några är lite mindre och några större.

jag lägger in en bild på hur det ser ut i valplådan, så här ungefär 🙂  Dom ligger bara o växer 🙂 Ögonglipor finns det o många nya ljud. Mammorna håller lyorna spotless. Några har rest sig på alla 4 o knallar runt lite. Men inte alla. Dom utvecklas lite olika. Vi väger fortfarande varje dag för att se så ingen halkar efter. Klorna är klippta en gång men det är nog dags att göra det igen.

jag har börjat förbereda valprummen, snart räcker inte lådan till utan dom vill/behöver utforska lite mer. Kompostgaller som täcker alla vägguttag och andra farligheter. sen är det golvet som måste skyddas.

Vivis Kull, 16 dygn

This entry was posted in dagbok. Bookmark the permalink.
Warning: Division by zero in /storage/content/26/160926/timmred.se/public_html/wp-includes/comment-template.php on line 1439

Comments are closed.