Om oss

*********************

I den här fantastiska miljön på landet strax utanför Enköping bor vi med våra hundar. Monica, föder upp aprikosröda dvärgpudlar under kennelnamnet Timmred.
Örjan, föder i huvudsak upp aprikosröd mellanpudel under kennelnamnet Benalatorpet. Både de vuxna hundarna och deras valpar är med oss i vår vardag.

Vi hälsotestar dem enligt Svenska Kennelklubbens regler och Svenska Pudelklubbens hälsoprogram och rekommendationer. Vi vill ha pigga, trygga och friska individer. Alla vuxna hundar är utställda men eftersom vi har inte så stort intresse av den aktiviteten är de klippta i vardagsfrisyrer. 

Kika runt bland flikarna upptill, här finns massor av information o bilder på våra fina hundar och härliga valpkullar

 English 2020-03-31  We are hoping for puppies early summer 2020.

Vill du komma i kontakt med oss?

Bästa sättet att nå oss är att skicka ett mail (se nedan). Vi måste prioritera hundar och valpar, därför hinner vi inte svara i telefon under den tid vi har valpar. Malet ska innehålla kontaktuppgifter (förstås) och en kort beskrivning hur valpen/hundens vardag kommer att se ut. Hur tanken är kring den tid ni jobbar…Vi skickar alltid en bekräftelse på att vi mottagit mailet, det kan dock dröja någon dag eller två. 

Kennel Timmred
mail: valp@timmred.se

Kennel Benalatorpet
mail: Benalatorpet@gmail.com

Warning: Division by zero in /storage/content/26/160926/timmred.se/public_html/wp-includes/comment-template.php on line 1439

Comments are closed.