Timmred’s valpplaner

Under våren 2021 hoppas vi på en kull aprikosröda dvärgpudlar

Mamma blir Timmred’s Golden Honey och pappa blir Troubletones Season Of Love
Båda med utmärkta hälsoresultat och utställda med excellent. Alex är också mentalbeskriven. Honey hoppas jag kunna bli det under hösten.

Båda med ett underbart temperament. Ingen av dem är soffpotatisar, de kräver och behöver aktiveras. Honey har en del jakt i sig och det är något man måste träna på. Valpar efter detta par bör alltså komma till aktiva familjer.

Inavelsgraden blir 0.

Honey är registrerad som mellanpudel i SKK, men hon är mindre och i verkligheten är hon dvärg 34 cm. Felet i stamboken kommer att stå tills man finner ett annat sätt att göra en korrigering på (idag kan den bara göras på officiell utställning, den smittorisken vill jag inte utsätta mig för, högriskgrupp som jag tillhör)


Intresseanmälan mottages när valpkullen är född. mail till kennel@timmred.se
. se mer under fliken “tinga/köpa 

Timmreds’s valpplaner 2
Vi kommer om allt går som det ska även para Lollo (Happy Life Lollo Rosse) Hon hade en kull tidigare i sommar 2020 och tycker att hon har kommit igen så fantastiskt fin att hon orkar en kull redan i början av 2021.
Den lycklige fadern blir Ozzy (Vitterklippen’s Oz) En kanonfin röd mellanpudel i storlek ca 38 cm. Ozzy är hälsotestad med superlativer.

I denna kull förväntas bara mellanpudelvalpar i färgen aprikosröd. Några ljusare och några mörkare.
Båda föräldrar har en fantastiskt temperament och det hoppas vi valparna får ärva. Lollos tidigare kullar har varit så fina. Ozzy har ännu inga valpar ännu.

Inavelsgrad på denna kull blir 0